Bowlers28 besökte Rakvere i Estland 5-7.4.2013

Vi var 7st Bowlers28 medlemmar som åkte över till Estland för att spela en vänskapsmatch mot Rakvere Bowling. Vi åkte iväg tidigt på fredagen den 5.4.2013. Vi samlades i bowlinghallen kl 07.30 och blev bjudna på morgonkaffe av Pekka.

På väg till Helsingfors stannade vi på kaffe i Salo där också Hannu och Raija anslöt sig till sällskapet.

________________________
Väl framme i Rakvere åkte vi via bowlinghallen och lastade av våra klot och spelutrustning. Efter det åkte vi till vårt hotell som heter Nurga Maja. Vi fick våra rum och efter det gick vi tillbaka till bowlinghallen och provspelade banorna. 
________________________
Bowlinghallen hade 6 banor och alla fick vi små ”minnen” i våra bowlingklot från banorna 3 och 4, men minnen är trevliga att ha 🙂
________________________
På kvällen var vi ut och äta gott på en lokal restaurang. Efter det bar det av till hotellet där en del av oss stannade uppe längre än andra för att smida ”spelplaner” och ”strategier” inför den kommande bowlingkampen dagen därpå. Kvällen blev småningom natt och natten blev småningom morgon, men tappert satt några kvar… Någon av oss var mer utspridd i hotellet än andra och gästade nästan alla rum under den korta vistelsen 🙂
________________________
Följande morgon, efter några timmars sömn, var vi på nytt i bowlinghallen och samlade oss inför den kommande eftermiddagen. Vi mötte ett topptrimmat lag bestående av kvinnor och män. Vi bowlade i 6h.

________________________
Under klubbkampen blev vi bjudna på läckerheter och tankade med öl och vatten.
________________________

Efter bowlingen var det bastu och en sits i bowlinghallens övre våning. Vi åt och drack gott. Vi sjöng turvis för varandra, ester och finnar. Allting har ett slut och så även den här festen. Vi avslutade festen med en gemensam bild.

Tack alla som var med och ett strot tack till Hannu och Raija som tog initiativet till resan. Bo-Erik har fotograferat alla bilder förutom bilderna från bowlinghallens byggnad, banor och festsal.
Jonny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.